Διαχείριση Social Media

Η στρατηγική μας είναι απλή: έρευνα,ανάπτυξη, αποτελέσματα.

Η διαχείριση social media είναι απαραίτητη για κάθε είδους εταιρία και επιχείρηση καθώς και η πληρωμένη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Με περίπου 2,91 δισεκατομμύρια χρήστες του Facebook, 810 εκατομμύρια μέλη του LinkedIn και 700 εκατομμύρια TikTokers βρίσκονται και οι υποψήφιοι πελάτες σας! Η ομάδα μας εξετάζει βαθιά το κοινό που απευθύνεστε και τον στόχο σας, για να σας συνδέσει μαζί τους. Με τόσους πολλούς καθημερινούς ενεργούς χρήστες, είναι πρωταρχικής σημασίας να διασφαλίσουμε ότι οι προϋπολογισμοί σε διαφημίσεις γίνονται με εξασφαλισμένη απόδοση και στο σωστό κοινό.

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για τη δημιουργία μιας στρατηγικής στα Social Media είναι να καθορίσουμε τους στόχους σας. Έπειτα, θα επιλέξουμε σε ποιες πλατφόρμες βρίσκεται το κοινό που απευθύνεστε, τι σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και πως θέλετε να περάσουμε το μήνυμα σας.

διαχείριση social media

Διαχείριση Social Media

Facebook & Instagram

Η διαχείριση του Facebook και του Instagram δίνουν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με το κοινό-στόχο τους. Η πληρωμένη διαφήμιση στο Facebook και το Instagram είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και ιδιαίτερα όταν στοχεύετε σε συγκεκριμένο κοινό μέσα από εξατομικευμένα φίλτρα ώστε να εμφανίσει τις διαφημίσεις σας στο κοινό που ενδιαφέρετε για τις υπηρεσίες - προϊόν σας!

LinkedIn

Οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο LinkedIn, καθιστώντας το την τέλεια πλατφόρμα για δικτύωσης B2B και B2C και αξιοποιώντας εργαλεία μέσα στον ανταγωνιστικό εταιρικό κόσμο. Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την παρουσία σας στο LinkedIn και να χτίσουμε μια νέα ροή δυνητικών πελατών και επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Τικ Τοκ

Μια εξαιρετικά δημιουργική, οπτική πλατφόρμα, το TikTok εστιάζει στην παροχή σύντομων και ευέλικτων βίντεο με ευκαιρίες για δημιουργία άμεσων πωλήσεων. Με την ευκαιρία να γίνουν viral με ένα κλικ, οι εταιρίες και τα brand που επικεντρώνονται στη δημιουργική και συνεργατική εστίαση του TikTok θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις τους μέσα από μια νέα καταναλωτική αγορά.

YouTube

Το YouTube είναι τεχνικά, η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Η πλατφόρμα βίντεο που αποτελεί πλέον θεμελιώδες μέρος της ψηφιακής μας ζωής όπου οι εταιρίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το κοινό και να προωθήσουν το επιχειρηματικό τους μήνυμα μέσω βίντεο. Αξιοποιήστε στο έπακρο την αυξανόμενη δημοτικότητα του βίντεο χρησιμοποιώντας αυτήν τη μορφή για να δείξετε τα προϊόντα ή τις αξίες της επιχείρησης σας για να προσελκύσετε νέο κοινό!

#Working Process

We Work Together To Constantly Increase Your Brand Awareness

Έρευνα αγοράς

Ως εταιρεία μάρκετινγκ, γνωρίζουμε τι μπορεί να λειτουργήσει για μια επιχείρηση και τι όχι μέσα από την ερεύνα αγοράς (market research). Διενεργούμε την απαραίτητη έρευνα για να διασφαλίσουμε ότι θα παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο κοινό που απευθύνεστε! Αυτό μας επιτρέπει να μάθουμε που ακριβώς τι πρέπει να στοχεύσουμε!.

Διαχείριση & Διαφήμιση

Μετά από την σωστή οργάνωση των profile σας και για την μεγιστοποίηση της προβολής σας θα δημιουργήσουμε μια σειρά από προσαρμοσμένες διαφημίσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι εξακολουθεί να είναι κάτι στο οποίο το κοινό-στόχος σας θα θέλει να κάνει κλικ για να μάθει περισσότερα. Θα τρέξουμε έναν αριθμό δοκιμών A/B για να εντοπίσουμε τη διαφήμιση με την καλύτερη απόδοση!

Γραφιστικά - Εικαστικά

Τα δημιουργικά (post) που σχεδιάζουμε είναι πάντα με γνώμονα το engagement που θα προσφέρουν στο profile σας! Η ομάδα των σχεδιαστών μας θα μεταδώσει το μήνυμα σας και θα το μετατρέψει σε κάτι συναρπαστικό για να διασφαλίσει ότι θα ανταποκρίνεται στο ύφος και lifestyle του κοινού σας!

Ανάλυση

Παρακολουθούμε στενά τις στατιστικές απόδοσης των post και του profile γενικά (likes, follows, engagement) για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας βρίσκεται στο προσκήνιο!

Για κάθε post που δημιουργούμε, συμμετέχουν :

διαχείριση social media

Ο οποίος χαράζει τη στρατηγική πίσω από κάθε post!

διαχείριση social media

Ο οποίος δημιουργεί τα κείμενα για τα post σας

διαχείριση social media

Ο οποίος σχεδιάζει τα γραφικά των αναρτήσεων!

Ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν σταματά ποτέ! Ούτε και εμείς! Ως εταιρεία διαχείρισης Social media στην Αθήνα, δουλεύουμε καθημερινά για την επίτευξη των αποτελεσμάτων που απαιτούνται για να διαπρέψει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Προσπαθούμε και δοκιμάζουμε όλα τα εργαλεία ώστε να διασφαλίσουμε ότι ξεπερνούν το καθορισμένο KPI για να ανεβάσουν στα ύψη την επιχείρησή σας.

Συμπληρώστε την φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
COCA COLA 3Ε
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
SAINT GOBAIN GREECE
MAPEI
ΤΡΑΚΑΔΑΣ

Creative Digital Agency based in Athens

Division X

We provide innovative solutions to boost your business

Παρέχουμε εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις μάρκετινγκ για επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν σε βασικούς τομείς όπως, το Web Design and Development, UI/UX , SEO/SEM και Social Media Marketing. Οι ευέλικτες υπηρεσίες μας μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις και τους προϋπολογισμούς.

Βοηθάμε τις εταιρείες να αναπτυχθούν

Δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες

Σχεδιάζουμε σήμερα τις τάσεις του αύριο

HOOTSUITE
GOOGLE ANALYTICS
GOOGLE ADS CERTIFIED
HUB SPOT ACADEMY CERTIFIED
FACEBOOK BLUEPRINT
GOOGLE MARKETING PLATFORM
DIVISION X DIGITAL MARKETING TEAM
Digital Marketing Strategy 95%
Brand Development 90%
Display & Interactive Advertising 92%

#Services

Advanced Technology Development And Business Promotion Services

Web Design & Development

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε τη Ιστοσελίδα σας με κριτήριο το User Interface & User Experience, την σωστή οργάνωση περιεχομένου, και φυσικά με Responsive Design σε όλες τις συσκευές.

Social Media Marketing

Διαχείριση Social Media

Δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε και προωθούμε την επιχείρηση σας στα κοινωνικά δίκτυα, με στόχο την αύξηση του κοινού αλλά και την μετατροπή των θεατών σε πελάτες.

Content Design

Content Design

Σχεδιάζουμε κάθε είδους εικαστικό - προωθητικό υλικό όπως Post, Banner, Gif, Video, πάντα με γνώμονα τον τελικό αποδεκτή και το κοινό που απευθύνεται η επιχείρηση σας.

Google Ads

Google Ads

Προωθούμε την επιχείρηση σας στην μηχανή αναζήτησης της Google μέσα από στοχευμένες λέξεις κλειδιά που αναζητούν οι πελάτες σας.

Email Marketing

Email Marketing

Μαζική αποστολή στοχευμένων ενημερωτικών δελτίων (newsletters), για την ενημέρωση των υπαρχόντων αλλά και των εν δυνάμει πελατών σας για προσφορές, νέα προϊόντα, ευχές, παρεχόμενες υπηρεσίες και ότι άλλο θέλετε να γνωρίζουν οι πελάτες σας.

SEO

SEO

Η προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς SEO, είναι τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Projects Completed
Satisfied Clients
Years of experience
Working Hours

#Working Process

How We Work

We Work Together To Constantly Increase Your Brand Awareness

Discuss The Project

Ξεκινάμε κάθε έργο με κατανόηση για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, αλλά και το κοινό που απευθύνεστε. Αυτό μας βοηθά στη δημιουργία στρατηγικών λύσεων για το σχεδιασμό και την προβολή σας στο διαδίκτυο.

Develop & Elaborate

Το στάδιο της δημιουργίας είναι το σημείο που χρησιμοποιούμε όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει, ώστε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ελκυστικό περιεχόμενο για τους θεατές, πελάτες και followers σας.

After Sale

Μετά το σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου, η υποστήριξη είναι o πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας για την σωστή και αποτελεσματική χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, αλλά και την συνεχή σχέση με όλους τους πελάτες μας.

DIVISION X PROJECT PROCESS

#Check Out Our

Latest Custom Projects

GOODYS COCA COLA

Goodys & Coca-Cola 3E Contest

Δημιουργία Web εφαρμογής για τον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Coca-Cola 3E σε συνεργασία με την Goody’s.

Project Name

Goody's Contest

Clients Name

Coca-Cola 3E

Project Date

07/2020

Coca-Cola 3E QR MENU

Δημιουργία QR MENU για τα Brand της Coca-Cola 3E για ανέπαφη Covid Free ανάγνωση καταλόγου σε καταστήματα εστίασης.

Project Name

Coca-Cola 3E QR MENU

Clients Name

Coca-Cola 3E

Project Date

06/2020

COCA COLA - division x
FANTA - division x
APEROL SPRITZ - division x
SCHWEPPES - division x
MAPEI - division x

MAPEI MASTER COLLECTION

Δημιουργία Web εφαρμογής για το νέο χρωματολόγιο της MAPEI με δυνατότητα live εφαρμογής χρωμάτων.

Project Name

MAPEI Master Collection

Clients Name

MAPEI

Project Date

03/2020

JUNIOR SMILE

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

PROJECT

Image #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Image #4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Image #5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Image #6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

JUNIOR SMILE

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ

PROJECT

THINKBIZ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

PROJECT

ΤΡΑΚΑΔΑΣ

ΑΛΥΣΙΔΑ ΧΡΩΜΑ/ΛΕΙΩΝ

PROJECT

ΣΑΒΒΑΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

PROJECT

THE CARESOLVER

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

PROJECT

LUXURY ROUTES

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

PROJECT

ACADEMICALS

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

PROJECT

IMEDW

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PROJECT

EPAPHY

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

PROJECT

EPAPHY CON/S

ΚΑΤΑΣ/ΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

PROJECT

Dr STATHAKIS

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

PROJECT

THEODORIDIS

ΚΑΤΑΣΚ/Η ΕΤΑΙΡΙΑ

PROJECT

JUNIOR SMILE

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

PROJECT

JUNIOR SMILE

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

PROJECT

JUNIOR SMILE

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

PROJECT
❝Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time.❞
Henry Ford
❝Content marketing is a commitment, not a campaign.❞
Jon Buscall
❝If you do build a great experience, customer tell each other about that. Word of mouth is very powerful.❞
Jeff Bezos

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Αν ενδιαφέρεστε για Κατασκευή Ιστοσελίδας συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:

ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
COCA COLA 3Ε
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
SAINT GOBAIN GREECE
MAPEI
ΤΡΑΚΑΔΑΣ